Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Porsaanfileet hapanimelächilikastikkeessa” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Suolaiset herkkuvohvelit

Raaka-aineet

125 g voita tai margariinia
2,5 dl vehnäjauhoja
suolaa
2,5 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g herkkusieniä hienonnettuna
2 sipulia hienonnettuna
tuoreita yrttejä tai pestoa

Täyte:
200 g sieniä
1 makea sipuli
125 g creme fraichea
200 g maustettua tuorejuustoa
1 pkt keittokinkkua
Valmistusaika 30-60 min
henkilomaarahenkilomaara
Ehdota kuvaa

Valmistusohje

Aloita vohveleista. Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Sekoita jauhot ja ripaus suolaa kulhossa. Kaada sekaan maito koko ajan sekoittaen, hämmennä sitten joukkoon kananmunat ja jäähtynyt voi.

Kuullota sipulit ja sienet miedolla lämmöllä kunnes ne pehmenevät. Voit paistaa tässä vaiheessa myös täytteeseen tulevat herkkusienet ja sipulin. Anna jäähtyä ja lisää vohvelitaikinaan.

Sekoita mukaan hienonnettuja yrttejä. Voit käyttää yrttien lisäksi tai niiden sijaan myös pestoa, silloin et tarvitse suolaa. Lisää pestoa 3 ruokalusikallista.

Tee seuraavaksi täyte. Kuullota sipuli ja sienet pannulla ja anna jäähtyä. Pyöräytyä creme fraiche, tuorejuusto ja herkkusieni-sipuliseos yhteen.

Paista vohvelit vohveliraudalla.

Rakenna vohvelikeko aloittamalla vohvelin palalla. Levitä sen päälle tuorejuustotahnaa ja asettele sitten viipale keittokinkkua. Aloita sen jälkeen uudella vohvelilla ja tee niin monta kerrosta kuin haluat.