Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Makkarakastike mestarin tapaan” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Colamarinoidut possuvartaat

Raaka-aineet

1 kpl (noin 800 g) porsaan sisäfileetä
Marinadi
2 dl colajuomaa
3 rkl soijaa
3 rkl HP-kastiketta
1 dl ketsuppia
1 rkl paprikajauhetta
1 tl timjamia
Lisäksi
puisia grillitikkuja
1 punainen, keltainen ja vihreä paprika
Valmistusaika 0-30 min
henkilomaarahenkilomaara
Ehdota kuvaa

Valmistusohje

Poista fileestä ylimääräiset kalvot veitsellä viiltäen. Paloittele filee reiluiksi kuutioiksi, ensin leikaten noin 3 sentin viipaleiksi.

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita lihapalat marinoitumaan vähintään kolmeksi tunniksi tai yön yli.

Pistä varrastikut likoaman veteen noin tunniksi ja nosta lihat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta.

Pese ja paloittele paprikat. Pujota lihapalat vuorotellen eriväristen paprikapalojen kanssa varrastikkuihin. Grillaa vartaita noin 10 minuuttia välillä käännellen.