Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Punainen possukastike” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Grillatut porsaan jauhelihapihvit

Raaka-aineet

500 g porsaan jauhelihaa
1 pussi sipulikeittoaineksia
öljyä voiteluun

Kermaviilikastike:
1 prk kermaviiliä
1 rkl sitruunamehua
1 tl sokeria
½ d hienonnettua sipulin vartta
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Pyöräytä sipulikeittoainekset ja jauheliha yhteen ja vaivaa tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin noin tunniksi.

Keitä sillä välin kattilallinen varhaisperunoita ja valmista kermaviilikastike. Sekoita kermaviiliin sitruunamehu, hienonnetut sipulin varret ja mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla.

Muotoile jauhelihamassasta sopivan kokoisia pihvejä. Muotoilu on helpompaa, kun kastat kädet välillä kylmään veteen. Laita pihvit öljyllä voidellulle leivinpaperille odottamaan grilliin pääsyä. Grillaa pihvit melko kuumassa grillissä molemmin puolin noin 3-5 minuuttia. Kokeile kypsyys halkaisemalla yksi pihvi keskeltä.

Tarjoile pihvit keitettyjen varhaisperunoiden ja kermaviilikastikkeen kera.