Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Pekonipaistia ja lämmintä tomaattisalsaa” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Itämainen kinkkupannu

Raaka-aineet

200 g riisiä
4 dl vettä riisin keittämiseen
1–2 (n. 100 g) porkkanaa ohuina suikaleina
1 keskikokoinen (n. 50 g) sipuli hienonnettuna
2 rkl juoksevaa margariinia
suolaa
mustapippurirouhetta
2 pientä (yht. n. 100 g) punaista paprikaa ohuina suikaleina
50 g herkkusieniä viipaleina
300 g kinkkua ohuina suikaleina
kastikkeeksi makeaa chilikastiketta
Valmistusaika 30-60 min
henkilomaarahenkilomaara
Ehdota kuvaa

Valmistusohje

Keitä riisit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuullota ohuet porkkanasuikaleet ja hienonnettu sipuli kannellisessa, mielellään teflonpintaisessa paistokasarissa. Lisää lämpöä ja laita joukkoon kypsä riisi sekä mausteet.

Paista riisi-porkkana-sipulisekoitusta koko ajan sekoittaen, kunnes se on lämmennyt. Sekoita lopuksi joukkoon paprikasuikaleet, herkkusieniviipaleet ja kinkkusuikaleet. Lämmitä, kunnes ruoka on kuumaa.

Tarjoa kastikkeeksi itämaista makeaa chilikastiketta.

Huom! Kiireinen kokki voi käyttää itse suikaloitujen kasvisten sijaan valmiita wokkivihannessekoituksia pakastealtaasta.