Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Talvinen ja kevyt possunlihakeitto” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Makkarakastike mestarin tapaan

Raaka-aineet

1 lenkkimakkara (n. 500 g)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl juoksevaa rasvaa
1 prk tomaattipyreetä (70 g)
2 dl ruokakermaa
1/2 lihaliemikuutio
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
1 tl soijakastiketta
1 tl balsamicoa
1 tl sokeria

Valmistusohje

Poista makkarasta kuori ja leikkaa lohkoiksi. Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa sipuli kuutioiksi. Laita pannuun rasvaa ja kuullota siinä sipuli ja puristetut valkosipulinkynnet sekä tomaattipyree.

Lisää pannulle makkaralohkot, ruokakerma, vesi ja lihaliemikuution puolikas. Mausta soijakastikkeella, balsamicolla, mustapippurilla ja sokerilla.

Keitä 10 minuuttia ja tarkista maku. Tarjoa tagliatellen ja vihersalaatin kera.