Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Lihapullavartaat grilliperunoiden ja kuullotettujen kasvisten kera” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Maukas possupata

Raaka-aineet

700 g porsaan ulkofileetä
300 g salamia
250 g bratwurstia
vehnäjauhoja leivittämiseen
mustapippuria
chilijauhetta
suolaa
2 punaista paprikaa
1 dl hillosipuleita
2 dl mustia oliiveja
2 dl coctailkurkkuja
2 dl kermaa
4 dl lihalientä
persiljasilppua

Valmistusohje

Leikkaa porsaanfilee n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja leivitä maustetuissa vehnäjauhoissa. Paloittele makkarat. Ruskista ensin makkarat ja sitten lihapalat. Paloittele paprikat. Latita kaikki ainekset pataan. Anna hautua noin puoli tuntia. Tarjoa esim. perunoiden tai pastan kanssa.