Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Kinkkupiiras” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Omenainen kasler

Raaka-aineet

1 kg porsaan kasleria
vahvaa sinappia
yrttisuolaa
korppujauhoa
3-4 hapahkoa omenaa
2-3 sipulia
vettä
persiljaa tai salviaa

Valmistusohje

Valmista kasleripaisti samoin kuin kuorrutat joulukinkun: voitele paisti kauttaaltaan sinapilla, ripottele pinnalle yrttisuolaa ja sihtaa korppujauhoja.

Aseta paistomittari lihaan ja paista 150 asteen uuninlämmössä noin ½ tuntia. Lohko omenat ja sipulit ja heitä ne uunipannulle paistin seuraksi. Lisää vielä 2-3 dl vettä ja anna paistin kypsyä, kunnes paistomittari osoittaa 80 astetta.

Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Valmista kastike paistoliemestä, omenista ja sipulista sauvasekoittimella tai pusertamalla ne sihdin läpi. Korosta makua persiljalla tai salvialla.

Lähde

: Ruokatieto