Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Pekoninakit” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Pekonikastike Carbonara

Raaka-aineet

140 g pekonia
1 valkosipulinkynsi puristettuna
2 dl ruokakermaa
rouhittua mustapippuria
suolaa

Valmistusohje

Suikaloi pekoni ja ruskista kevyesti kuumalla pannulla. Lisää ruokakerma ja valkosipuli. Keitä kunnes kastike saostuu ja mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoile pekonikastike keitetyn pastan kera.