Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Nakki-juustotoast” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Perinteinen makkarakastike

Raaka-aineet

1 (n. 500 g) lenkkimakkara
2 rkl rasvaa
1 sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl tomaattipyreetä
2 dl vettä
2 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria jauhettuna

Valmistusohje

Poista makkarasta kuori ja leikkaa se lohkoiksi. Kuori ja kuutioi sipuli. Ruskista makkaralohkot ja kuutioitu sipuli kevyesti rasvassa.

Ripottele pannuun vehnäjauhot ja jatka ruskistamista kunnes jauhot saavat hieman väriä. Lisää tomaattipyree ja vesi ja sekoita tasaiseksi.

Lisää ruokakerma ja mausta suolalla sekä valkopippurilla. Keitä 10 minuuttia ja tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.