Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Nakit ja soosi” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Porsaankyljykset

Raaka-aineet

4 porsaankyljystä
1 rkl sinappia
1 kananmuna
1 dl vehnäjauhoja
3 dl korppujauhoja
suolaa
mustapippuria myllystä
rasvaa paistamiseen

Valmistusohje

Kuivaa porsaankyljykset paperilla. Sekoita suola ja pippuri korppujauhojen joukkoon, riko kananmunan rakenne. Levitä sinappi kyljysten molemmille puolille. Painele sen jälkeen kyljykset vehnäjauhoissa, ravistele ylimääräinen jauho pois. Kasta ne sen jälkeen kananmunaan ja painele lopuksi korppujauhossa. 

Kuumenna paistinpannu levyllä tasaisen kuumaksi. Sulata rasva pannulla ja paista kyljyksiä molemmin puolin noin 5-6 minuuttia. Tarjoa lisänä perunamuusia ja raikasta salaattia.