Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Kinkkuinen salaatti ” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Porsasta lanttukuutioiden ja curry-omenakastikkeen kera

Raaka-aineet

800 g porsaan pihvifileetä

Lanttukuutiot:
1 lanttu
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl siirappia
suolaa

Curry-omenakastike:
5 dl omenamehua
1 sipuli
1 dl ruokakermaa
2 tl currya
1 rkl kanafondia

Valmistusohje

Kypsennä porsaan pihvifileetä 250-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Pudota uunin lämpö 150 asteeseen ja jatka kypsentämistä noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Kääri kypsä pihvifilee folioon ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia.

Valmista lanttukuutiot samassa uunissa porsaan pihvifileen kanssa. Laita vuokaan voi ja sulata se uunissa. Lisää lanttukuutiot ja mausta siirapilla ja suolalla. Kääntele lanttukuutioita kypsymisen aikana.

Laita kattilaan 1 rkl öljyä ja kypsennä siinä suikaloitua sipulia ja currya noin kaksi minuuttia. Lisää kattilaan omenamehu, keitä kokoon noin viisi minuuttia. Lisää ruokakerma ja mausta kanafondilla.