Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Sienirisotto ja possun sisäfileepihvit” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Possun sisäpaisti ja mausteiset uunijuurekset

Raaka-aineet

n. 1,2 kg possun sisäpaistia, (esim. hunaja-pippurimarinoitu)
1 sipuli
2 porkkanaa
2 palsternakkaa
pala juuriselleriä
10 kuivattua viikunaa
10 kuivattua aprikoosia
1 rkl hunajaa
1 tähtianis
1 laakerinlehti
10 mustapippuria
3 dl vettä tai valkoviiniä
rypsiöljyä
suolaa
Valmistusaika 120- min
henkilomaarahenkilomaarahenkilomaara
Ehdota kuvaa

Valmistusohje

Kuori ja pilko juurekset ja sipulit karkeiksi paloiksi. Ruskista ne pannulla öljyssä ja lisää mukaan kuivatut hedelmät sekä kaikki mausteet. Lisää mukaan myös hunaja.

Jatka paistamista, kunnes paistos on kullanruskea. Lisää mukaan vesi. Kaada kaikki kasvikset uunivuokaan porsaanpaistin kanssa. Paista kypsäksi 150-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia, tai kunnes sisälämpötila paistissa on 75 celsiusastetta. Anna vetäytyä hetki ennen leikkaamista.