Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Hunaja-kaurakuorrutus joulukinkulle” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Possunfileetä sitruunakastikkeella

Raaka-aineet

800 g marinoitua porsaan pihvifileetä

Sitruunakastike:
1 dl vettä
2 dl ruokakermaa
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl sitruunamehua
½ lihaliemikuutiota
1/4 tl sitruunapippuria
1 dl hienonnettua persiljaa ja sitruunamelissaa

Valmistusohje

Paista porsaanfileetä uunissa 250 asteessa 15 minuuttia. Tämän jälkeen laske lämpö 150 asteeseen ja anna lihan olla uunissa vielä 30 minuuttia.

  

Kastike:

Sekoita kattilassa vesi, ruokakerma, vehnäjauhot ja sitruunamehu. Murenna joukkoon myös puolikas lihaliemikuutio. Keitä kastiketta hiljalleen pari minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta sitruunapippurilla ja hyvin hienoksi silputulla persiljalla ja sitruunamelissalla.

Leikkaa kypsä filee viipaleiksi ja tarjoa kastikkeen, keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.