Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Grillattu porsaanfilee folioperunoilla ja thaikastikkeella” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Possupata

Raaka-aineet

400g porsaan lihasuikaleita
3 salottisipulia
2 porkkanaa
3,5dl vettä
vajaa 1plo olutta (tumma on parasta, mutta käy mikä vain)
mustapippuria ja suolaa myllystä

Valmistusohje

Pilko sipulit sekä porkkanat paloiksi. Ruskista lihat kevyesti paistinpannulla ja lisää sipulit sekä porkkanat sekaan. Kuumenna hetken aikaa ja lisää vesi sekä mausteet. Anna kiehua noin vartti ja kaada sen jälkeen pataan seos paistinpannulta. Kaada sekaan olutta niin että lihat peittyvät. Olutta voi lisätä kypsennyksen aikana pehmentämään ja antamaan makua. Anna hautua uunissa 175-200 asteessa vähintään tunti.