Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Porsaan maustettu uunifilee ja punajuuripyttipannua” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Possustroganov kevyesti

Raaka-aineet

300 g maustamattomia porsaan paistisuikaleita
1 rkl öljyä
1 sipuli
1 rkl tomaattipyre
1 rkl vehnäjauhoja
3 dl lihalientä
1 laakerinlehti
3 rkl suolakurkkua kuutioina
1 rkl suolakurkun lientä
2 rkl creme fraiche (kevyt)
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Kuumenna pannu, jossa on lusikallisen verran rasvaa. Heitä joukkoon hienonnettu sipuli ja possusuikaleet.

Lisää tomaattipyree sekä vehnäjauhot. Sekoita huolella ja kaada joukkoon lihaliemi koko ajan hämmentäen. Mausta laakerinlehdellä ja anna kastikkeen hautua 15 minuuttia.

Viimeistele stroganov creme fraichella, suolakurkuilla ja tilkalla kurkkujen lientä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Keitä stroganovin seuraksi perunoita.