Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Grillatut porsaan luut” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Sienirisotto ja possun sisäfileepihvit

Raaka-aineet

2 rkl oliiviöljyä
4 dl risottoriisiä
100 g sieniä
1 pieni sipuli
1 dl valkoviiniä
n. 5 dl kanalientä
50 g parmesan-juustoa
1 ruukku persiljaa
suolaa ja pippuria
Valmistusaika 30-60 min
henkilomaarahenkilomaara
Ehdota kuvaa

Valmistusohje

Silppua sipuli ja viipaloi sienet. Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai korkeareunaisella pannulla. Lisää sipuli sekä sienet pannulle ja kuullota. Lisää riisi sipulin ja sienten joukkoon ja jatka kuullottamista.

Lämmitä kanaliemi kuumaksi kattilassa. Lisää riisin joukkoon ensin valkoviini ja anna imeytyä miedolla lämmöllä. Lisää kanalientä kauhallinen kerrallaan ja anna imeytyä. Sekoita välillä huolellisesti. Jatka näin, kunnes neste on imeytynyt.

Risotto on valmista, kun riisi on kypsynyt al denteksi. Lisää nestettä, jos haluat risotosta löysempää. Mausta risotto raastetulla parmesanilla, silputulla persiljalla, suolalla ja mustapippurilla.

Leikkaa possunfilee pihveiksi. Kuumenna öljy kuumaksi pannulla. Paista pihvit pannulla ja mausta suolalla sekä pippurilla.