Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Luumuglaseerattu porsaanpaisti ja juustoperunat” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Täytetty porsaanfileerulla

Raaka-aineet

700 g porsaan pihvifileetä
140 g pekonia
50 g mustia oliiveja viipaleina
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja viipaleina
3 rkl Dijon-sinappia
valko- ja mustapippuria
suolaa

Pestokastike:
20 basilikanlehteä
4 isoa valkosipulinkynttä
70 g raastettua parmesanjuustoa
30 g pinjansiemeniä
oliiviöljyä
ripaus suolaa
valko- ja mustapippurirouhetta

Valmistusohje

Leikkaa filee ohueksi levyksi varovasti viilu kerrallaan niin että se pysyy yhtenä kappaleena. Levitä sinappia ja mausta pippureilla ja suolalla. Levitä tämän jälkeen pestokastiketta tasaisesti koko levylle.

Lado seuraavana pekonit, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit. Kääri levy rullalle tiukasti ja sido se paketiksi tai käytä verkkoa. Lankana voit käyttää luonnonkuitua, koska se ei pala uunissa. Ruskista pinta kevyesti paistinpannulla. Mikäli pestoa jäi, voit sivellä sen tässä vaiheessa rullan ympärille.

Kypsennä rulla vuoassa +200 asteessa noin 15-20 minuuttia. Mehukkuuden säilyttämiseksi kääri rulla tämän jälkeen folioon ja jatka kypsentämistä vielä toiset 15-20 minuuttia. Ota uunista ja anna lihan levätä hetki ennen tarjoilua.

Pestokastike: Sekoita kaikki aineet paitsi oliiviöljy tehosekoittimessa tasaiseksi ja lisää oliiviöljy tasaisena nauhana, kunnes pesto on kuohkeaa ja tarpeeksi paksua.