Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Appelsiini-maissikuorrutus joulukinkulle” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Täytetty porsaansisäfilee ja oliiviperunat

Raaka-aineet

500 g porsaan sisäfileetä
100 g paprikasulatejuustoa
1 rkl rasvaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta

Oliiviperunat:
600 g keitettyjä uusia perunoita
1 dl rasvaa
200 g mustia oliiveja
1 dl basilikaa hienonnettuna
1/2 tl suolaa

Valmistusohje

Tee porsaanfileen päälle pituussuuntainen viilto. Leikkaa juustosta noin 1 cm paksuisia tankoja ja täytä niillä porsaanfilee. Sulje pää cocktailtikuilla. Hiero fileen pintaan rasvaa ja mausteet. Grillaa fileetä kuumassa grillissä noin 30 minuuttia, välillä käännellen. Voit myös kypsentää fileen alumiinifolioon käärittynä.

Kuumenna paistinpannu tai muurikka. Laita pannulle rasvaa ja ruskista siinä perunat ja oliivit kevyesti. Lisää lopuksi basilikasilppu ja suola. Tarjoa perunat fileen kanssa.