Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Nakki-pekonivarras” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Thaimaalainen nuudelisalaatti

Raaka-aineet

600 g porsaan sisäfileetä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 rkl mangochutneyta
2 rkl makeaa soijakastiketta

Riisinuudelisalaatti
250 g riisinuudeleita
2 kevätsipulin vartta
1 punainen chili
pieni pala tuoretta inkivääriä
1 limetin mehu
2 tl seesamiöljyä
100 g mungpavunituja

Lisäksi
2 rkl seesamisiemeniä
2–3 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
Valmistusaika 0-30 min
henkilomaarahenkilomaara
Ehdota kuvaa

Valmistusohje

Ruskista possunfilee ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Anna kypsyä 150-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 72 celsiusastetta. Kääri kypsä filee folioon ja anna vetäytyä salaatin teon ajan.

Keitä riisinuudeleita pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele ne lopuksi kylmällä vedellä. Viipaloi kevätsipulit, chili ja inkivääri erittäin ohuiksi suikaleiksi. Valuta nuudelit huolellisesti ja sekoita kulhossa muiden ainesten kanssa.

Leikkaa possunfilee ohuiksi viipaleiksi. Sekoita mangochutney soijakastikkeeseen ja kääntele possuviipaleet kastikkeessa.

Nosta lihat salaatin joukkoon. Koristele salaatti seesaminsiemenillä ja tuoreella korianterilla.