Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Tomaattinen makkarakastike” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Tomaattinen meetvurstipasta

Raaka-aineet

2 keltasipulia
4 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
600 g paseerattua tomaattia
3 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl sokeria
2 rkl kanafondia
4 dl yrttejä esimerkiksi oreganoa, basilikaa ja persiljaa
suolaa
pippuria
chiliä
350 g pastaa
100 g meetvurstisuikaleita
1 dl raastettua parmesaania
Valmistusaika 30-60 min
henkilomaarahenkilomaara
Ehdota kuvaa

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja puserra valkosipulin kynnet. Freesaa sipulit paistinpannulla ja kaada mukaan paseerattu tomaatti ja balsamiviinietikka. Terästä makua sokerilla ja kanaliemellä.

Anna kypsyä muutaman minuutin ajan, kunnes sipuli on pehmennyt ja kastike on sopivan paksua. Jos kastike tuntuu liiankin sakealta, voit jatkaa sitä vesitilkalla. Silppua yrtit ja lisää tomaattikastikkeeseen.

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan. Sekoita pasta ja tomaattikastike.

Kuumenna paistinpannu. Freesaa meetvurstisuikaleita kuivalla pannulla rapeiksi. Ripottele meetvursti ja rouhittu parmesaani pastan päälle ja nauti.