Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Täytetty porsaanfileerulla” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Uudenvuoden kiusaus

Raaka-aineet

Ruokailijamäärästä riippuen, kinkkua n. 100 g/ruokailija. Peruna-sipuliseosta 200 g/ruokailija, valkosipulia, juustoraastetta, kermaa

Valmistusohje

Valmista peruna-sipulisekoituksesta ja pieneksi kuutioidusta kinkusta kiusaus. Lado vuoroteleen peruna-sipulisekoitusta ja kinkkukuutioita uunivuokaan. Mausta valkosipulilla mieltymysten mukaan. Laita kevyt+paksu kermaa noin 3 dl/ruokakilo. Päälle juustoraastetta runsaahkosti - käytä kaikki joululta jääneet kuivuneet juustonloput. Paista uunissa peruna-sipulipussissa olevan ohjeen mukaan. Ruoan maku paranee, kun annat sen "levätä" hetken. Huom. Älä lisää suolaa lainkaan ruokaa, kinkusta ja juustosta tulee suolaa tarpeeksi. Saat makua lisää, mikäli sinulla on lisätä mukaan jotakin yrttisekoitusta, sen voi lisätä kerman joukkoon, niin levittyy tasaisesti ruokaan. Nautitaan uudenvuodenaattona raikkaan salaatin kanssa.